Carambolul cu trei autoturisme de pe DN 2 de la Dănila provocat de un șofer care a intrat într-o mașină ce staționa în coloană și care a ricoșat în mașina din față


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate trei mașini, iar o femeie a fost rănită s-a produs, miercuri dimineața pe DN 2 în zona localității Dănila după ce un șofer a fost neatent și a intrat într-o mașină care staționa în coloană.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri în jurul orei 10.35, un bărbat de 36 de ani din comuna Frătăuții Noi, a condus un autoturism BMW, pe DN 2 în afara localității Dănila, dinspre  Siret către Suceava.

 La un moment dat, din cauza faptului că nu a păstrat o distanța suficientă în mers față de autoturismul  Ford condus de o femeie de 32 de ani din Marginea, care staționa în coloană, a intrat în coliziune cu acesta, care a fost apoi proiectat într-un autoturism Mercedes condus de o femeie de 40 ani din satul Clit, din com Arbore, care de asemenea, staționa în coloană.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței care conducea autoturismul Ford. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticată cu:„TCC minor prin accident rutier”.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, au fost transportați la Spitalul Municipal Suceava pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de