Acasă Social Opt posturi de asistent medical generalist, scoase la bataie la Suceava

Opt posturi de asistent medical generalist, scoase la bataie la Suceava


Intră acum și în grupul de

Municipiul reşedinţă de judeţ deţine în continuare cele mai multe locuri de muncă vacante din judeţ, de regulă pe domenii de muncă necalificate, însă în săptămâna 4-11 noiembrie a.c., Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava scoate la bătaie 8 posturi pentru calificarea de asistent medical generalist şi unul pentru infirmieră.

În afară de aceste specializări, în municipiul Suceava mai există un număr de 25 de locuri vacante pentru următoarele nivele de calificare: tehnician mentenanţă electromeanică automatică (5 locuri), gestionar depozit (3), tinichigiu carosier (3), electromecanic (3), agent vânzări (1), agent comercial (1), mercantizor (1), bucătar (1), infirmieră (1), zidar pietrar (1), fierar betonist (1), dulgher-exclusiv restaurator (1), mecanic auto (1), croitor (1), trăgător feţe pe calapod (1) şi muncitor necalificat la întreţinere drumuri, şosele, poduri, baraje.



Săptămâna aceasta, locul al II-lea ca număr de locuri de muncă oferite este ocupat de municipiul Vatra Dornei care are 23 de posturi vacante pentru calificările: miner în subteran (11 locuri de muncă), tăietor la fierăstrău panglică (3), circularist la tăiat lemne de foc (3), muncitor necalificat în silvicultură (3), bucătar (1), electrician de mină (1) şi şofer de autobuz (1).

Dacă în săptămâna precedentă municipiul Rădăuţi oferea 30 de locuri de muncă, situându-se pe locul I, la egalitate cu municipiul Suceava, săptămâna aceasta, Rădăuţiul ocupă poziţia a III-a, oferind doar 15 posturi pentru muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Oraşul Siret vine săptămâna aceasta cu 4 locuri de muncă vacante pentru nivelul de calificare: confecţioner-asamblor articole din textile (3), respectiv muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (1).

Cea mai scăzută ofertă privind numărul posturilor vacante aparţine municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde angajatorii caută doar doi lucrători comerciali.

Săptămâna aceasta, municipiul Suceava oferă 34 de locuri de muncă (cu 4 mai multe decât săptămâna trecută), municipiul Vatra Dornei – 23 de locuri (la fel ca săptămâna trecută), municipiul Rădăuţi – 15 locuri de muncă (cu 15 mai puţin ca săptămâna trecută), oraşul Siret – 4 locuri (la fel ca săptămâna trecută), iar municipiul Câmpulung – 2 locuri.

După cum se poate observa, oferta locurilor de muncă este în scădere faţă de săptămâna trecută, cele mai multe posturi adresându-se, în continuare, persoanelor necalificate.

Relaţii suplimentare despre situaţia locurilor de muncă se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau la numărul de telefon 0230/523279, int. 104.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version