3,3 milioane euro, pentru reabilitarea sectiilor de Obstetrica-ginecologie si Neonatologie din Spitalele Suceava si Radauti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aflat vineri într-o vizită în judeţul Suceava, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat că aproximativ 3,3 milioane euro vor fi investiţi pentru reabilitarea secţiilor de obstetrică-ginecologie şi neonatologie din două spitale importante sucevene. Acesta a vizitat Spitalul Judeţean Suceava şi Spitalul din municipiul Fălticeni şi a discutat cu personalul medical problemele sistemului sanitar.

În Spitalul Judeţean Suceava, Cseke Attila a vizitat secţiile de Oncologie şi Boli Infecţioase care au fost reabilitate cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii. „Este important pentru mine să văd că fiecare leu cheltuit din bugetul de stat a fost corect utilizat. Este al doilea judeţ în care am găsit în secţia de oncologie condiţii hoteliere atât de bune. Vă felicit şi voi susţine în continuare personalul medical din acest judeţ pentru că mi-au demonstrat că sunt oameni gospodari”, a declarat Cseke Attila, ministrul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că se aşteaptă ca în luna ianuarie 2011 să semneze contractele pentru reabilitarea secţiilor de Obstetrică-ginecologie şi Neonatologie din Spitalul Judeţean Suceava şi Spitalul Rădăuţi.

Lucrările vor fi finanţate prin împrumut de la Banca Mondială şi vor fi demarate anul viitor.


Intră acum și în grupul de