Tânăr din Sucevița băut și fără permis, reclamat prin 112 că are un comportament agresiv în trafic. El a fost oprit de polițiști între Volovăț și Marginea


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți au fost sesizați, vineri seara, în jurul orei 22:22 că pe raza comunei Dornești șoferul unui autoturism are un comportament agresiv în trafic fiind posibil să fie băut.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Rădăuți, s-au deplasat în teren, în vederea interceptării vehiculului semnalat, ținând permanent legătura telefonic cu persoana apelantă, aceasta indicând faptul că autoturismul în cauză se deplasează pe traseul Rădăuți-Marginea.

Având în vedere cele indicate, autoturismul a fost interceptat în trafic, pe DJ 209 K, în afara localității Volovăț având direcția de deplasare Volovăț-Marginea, ocazie cu care s-a procedat la oprirea acestuia, folosindu-se semnalele luminoase și acustice din dotare.

Cu ocazia legitimării, s-a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 27 ani din Sucevița.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilometru din dotarea poliției rutiere, ocazie cu care, în urma testării efectuate a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce cu restricții ”suspendat”.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de