Acasă Social Problema salariilor medicilor din judet, rezolvata (VIDEO)

Problema salariilor medicilor din judet, rezolvata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava a adoptat, joi, o nouă rectificare bugetară prin care localităţi sucevene beneficiază de fonduri la bugetele locale pentru cofinanţarea unor proiecte, dar şi pentru cheltuieli de funcţionare.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că rectificarea bugetară este făcută în condiţiile în care s-au suplinit fondurile din cota defalcată din impozitul pe venit.



El a arătat că suma nu este foarte mare şi că a încercat să asigure fonduri necesare urgent pentru unele localităţi care au nevoie de cofinanţare pentru proiecte europene, pentru proiectele de împăduriri a zonelor degradate şi cheltuieli de funcţionare.

Consilierii PSD au arătat că printre localităţile ce trebuie să primească bani trebuie incluse alte patru care au nevoie urgentă de fonduri şi au propus diminuare cu cinci procente a alocărilor pentru localităţile incluse între cele care beneficiază de fonduri suplimentare.

Preşedintele CJ Suceava le-a explicat acestora că sumele sunt insuficiente şi a promis că va face intervenţii la Guvern pentru a se aloca fonduri suplimentare şi acestor localităţi. „Săptămâna viitoare, Guvernul va aloca resurse pentru cheltuieli de funcţionare. Vă promit că voi cere Guvernului fonduri”, a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus în cadrul şedinţei că a rezolvat şi problema salariilor medicilor din spitalele din judeţ, după discuţii cu reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version