Acasă Social Femeia din Șaru Dornei care și-a înjunghiat soțul în inimă a fost...

Femeia din Șaru Dornei care și-a înjunghiat soțul în inimă a fost arestată preventiv


Intră acum și în grupul de

Parchetul Tribunalului Suceava a anunțat, joi, că femeia care și-a ucis soțul în timpul unei altercații în noaptea de luni spre marți a fost arestată preventiv.

Procurorii arată că în noaptea de 12-13 septembrie 2022, aflându-se la domiciliu, pe fondul unui conflict verbal și unor discuții în contradictoriu cu soțul său, a luat un cuțit cu care l-a lovit pe acesta în zona inimii, fapt ce a condus la decesul victimei.



Pe baza probatoriului administrat în cauză, în data de 14.09.2022, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de persoana inculpată, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, iar în aceeași dată, propunerea susmenționată a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, fiind emis mandatul de arestare preventivă a persoanei inculpate, pentru o durată de 30 de zile.

Reamintim că, marți dimineața, cadavrul bărbatului, Mihai Amănioaie, de 40 de ani, din Șaru Dornei a fost găsit, marți dimineața, în curtea locuinței, lângă fântână.

Din primele verificări a reieşit faptul că în noaptea de luni spre marți, pe fondul geloziei între soți s-a iscat un conflict spontan ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, iar la un moment dat femeia a pus mâna pe un cuțit cu care a lovit la întâmplare în soțul ei, în cameră fiind întuneric, locuința nefiind racordată la rețeaua electrică.

După ce a fost depistată de polițiști, în timpul cercetărilor, femeia a recunoscut comiterea faptei.   


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version