Acasă Social O femeie băută, lovită de o mașină și proiectată în șanțul drumului...

O femeie băută, lovită de o mașină și proiectată în șanțul drumului dintre Bivolărie și Putna. Femeia mergea haotic pe șosea


Intră acum și în grupul de

O femeie băută care circula haotic pe drumul dintre Bivolărie și Putna a ajuns duminică seara la spital după ce a fost lovită de un autoturism fiind proiectată în șanț.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică seara în jurul orei 21:50 o femeie din localitatea Bivolărie mergea în calitate de pieton pe DN 2H dinspre Bivolărie către comuna Putna.



La circa 300 de metri după ieșirea din localitatea Bivolărie, întrucât pietonul se deplasa haotic pe partea carosabilă, în apropiere de axul drumului, șoferul unui autoturism Audi, având aceeași direcție de deplasare ca și femeia, a încetinit viteza pentru a o atenționa să circule în afara șoselei.

La scurt timp, din sens opus, după o curbă la dreapta, s-a apropiat un autoturism Ford care mergea spre  Bivolărie și care a acroșat cu partea drapta față femeia.

În urma impactului, femeia a fost proiectată în șanțul din partea dreaptă a DN 2H, suferind leziuni, fapt pentru care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Rădăuți unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul fiind „contuzionată ușor prin accident rutier”.

Șoferul au fost testat cu aparatul etilomentru, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a încercat testarea cu aparatul etilometru a femeii, dar nu s-a reușit, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.  

Totodată, ca urmare verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că femeia se deplasa pe timp de noapte, pe un sector de drum ce nu era iluminat public fără a purta îmbrăcăminte cu accesorii fluorescent-reflectorizante.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version