Sucevean beat, încătușat după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident pe strada Ana Ipătescu. Mașina ar fi fost condusă de o tânără la fel de beată


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți, în noaptea de luni spre marți, să încătușeze un bărbat de 37 de ani din municipiul Suceava care a devenit reclacitrant în timpul cercetării unui accident produs pe strada Ana Ipătescu din municipiu.

Potrivit anchetei, un echipaj de poliție locală a sesizat la ora 23:12 Poliția Municipală Sucava că un autovehicul a acroșat cu roata din dreapta față o bordură de pe partea dreaptă a străzii Ana Ipătescu după care autovehiculul și-a continuat deplasarea.

 Un echipaj de poliție care a verificat sesizarea a găsit un autovehicul Mercedes-Benz cu roata din dreapta față avariată, respectiv cu janta ruptă și pneul dezumflat.

Lângă autovehicul, se aflau două persoane, o tânără Loredana P.  (24 ani) din satul Brodina de Jos și Adrian A. (37 de ani) din Suceava.

Tânăra a spus că ea a condus autovehiculul în momentul coliziunii și că accidentul deși unul dintre polițiștii locali a relatat că e posibil ca autoturismul să fi fost condus de bărbat.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cine a condus autovehiculul, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest atât a tinerei căreia i-a rezultat o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și bărbatului căruia i-a rezultat o alcoolemie de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost duși la Spitalul Județean Suceava – Unitatea de Primiri Urgențe unde li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a devenit agresiv înainte să fie urcat în autospeciala de poliție, fiind astfel încătușat. La spital, acesta a refuzat prelevarea mostrei a doua de sânge, fiindu-i prelevată doar prima probă.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier și a persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de