Control judiciar pentru patru bărbați care s-au bătut cu pumnii, sticle și scaune într-o sală de jocuri din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus, joi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un număr de patru inculpaţi pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburare a ordinii și liniștii publice” pentru că în data de 23 septembrie 2022 în jurul orelor 23.00, în timp ce se aflau incinta unei săli de jocuri, și-au aplicat lovituri reciproce cu pumnii, cu sticle, cu scaune, prin actele de violenţă comise  tulburând grav ordinea şi liniştea publică.

Prin ordonanţele din data de 05.10.2022 a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore faţă de patru suspecţi, iar prin ordonanţele procurorului de caz din data de 06.10.2022, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de patru inculpaţi.

Reamintim că în seara zilei de 23 septembrie 2022, începând cu ora 18:00, la respectiva sală de jocuri din Gura Humorului a fost organizată o tombolă la care au participat mai multe persoane. La ora 23:00 între mai mulți participanți a izbucnit un scandal, s-au lovit reciproc și au distrus mai multe bunuri. 

La fața locului nu au fost identificate persoane cu urme vizibile de agresiune și nicio persoană nu și-a manifestat intenția de a formula plângere pentru infracțiuni privind integritatea persoanei. 

În acest caz polițiștii s-au sesizat din oficiu și în urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecți, cu vârste cuprinse între 28 și 43 ani din localitățile Gura Humorului și Valea Moldovei, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire.


Intră acum și în grupul de