Detaliile accidentului din Vatra Dornei: Din cauza vitezei, un tânăr ce conducea un BMW a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe contrasens și a lovit o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un accident s-a produs vineri după amiaza pe strada Argestru din Vatra Dornei în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Potrivit anchetei poliției, accidentul s-a produs pe DN 17, pe raza municipiului Vatra Dornei, strada Argestru, când, pe fondul vitezei neadaptate, după o curbă ușoară la dreapta, șoferul unui autoturism BMW, Emanuel T., a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară Renault, care circula regulamentar.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului și a pasagerului din dreapta față, iar pasagera dreapta spate a fost rănită ușor.

Conducătorul autoutilitarei a fost rănit ușor.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul autoutilitarei nu a putut fi testat datorită leziunilor, însă nu prezenta halenă alcoolică.

Conducătorii auto cât și pasagerii au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale, de unde au fost transferați la Spitalul Județean Suceava.

În autoturismul BMW se mai aflau două fete cu vârste de 15 și 17 ani.

În acest caz s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”.

CITEȘTE ȘI Două fete, un tânăr și un bărbat, cu răni grave au fost internați în SJU Suceava după accidentul de vineri seara de la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de