Un bărbat a fost strivit mortal de un camion într-o curte din Ulma. Bărbatul mutase camionul pentru a executa lucrări de cofrare, dar l-a lăsat pornit


Intră acum și în grupul de

Un bărnat din Horodnic de Sus a murit, joi, strivit de un camion într-o curte din comuna Ulma unde executa o lucrare de cofrare a unei temelii.

Potrivit anchetei polițiștilor, în timp ce efectua lucrările respective, bărbatul, Zaharie I. a mutat o autoutilitară DAF aflată în curtea respectivă  întrucât în curte urma să intre o autobetonieră.

După ce a mutat autoutilitara, acesta a lăsat-o cu motorul în funcțiune, a coborât din aceasta și și-a continuat lucrările de construcție alături de proprietar.

La un moment dat, în timp ce cei doi își continuau lucrările lângă un canal din beton, proprietarul a observat cum autoutilitara se îndrepta spre ei, reușind în ultimul moment să se ferească de aceasta.

Celălalt bărbat a fost însă strivit de camion acesta prezentând leziuni la nivelul capului și a membrului drept, iar decesul a fost constatat de personalul medical sosit la fața locului.

Lucrătorii de poliție prezenți la fața locului au constatat că autoutilitara marca DAF, avea inspecția tehnică periodic expirată din data de 22.05.2021, fapt pentru care s-a procedat la indisponibilizarea acesteia.

Din investigațiile efecuate, nu a rezultat că între persoana decedată și firma în cauză ar fi fost încheiat vreun contract.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de