Un sucevean și-a bătut soția care a pierdut banii din casă la păcănele


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat pentru violență în familie după ce și-a bătut soția care a pierdut banii din casă la păcănele.

Polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați, luni după amiaza, de fata femeii că aceasta este lovită de soț.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia a jucat la aparate de tip SLOT MACHINES, și a pierdut bani. Din acest motiv, soțul, când a observat că lipsesc bani din casă a început să provoace scandal la domiciliu, certându-se cu soția sa.

Din cauza faptului că scandalul dintre aceștia a degenerat, bărbatul a început să o lovească pe soția sa, provocându-i leziuni, fără însă a solicita intervenția cadrelor medicale sau a se deplasa la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După ce conflictul a fost aplanat, femeia a fost condusă la Secția de Poliție Burdujeni unde i s-au adus la cunoștință prevederile legii 217/2003 și în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat că nu există risc iminent pentru emiterea unui Ordin Provizoriu de Protecție.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii poliţiei de proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.


Intră acum și în grupul de