Detaliile accidentului de la Cumpărătura: Un șofer aflat în depășirea unei coloane de mașini s-a speriat când una din mașinile din coloană a virat la stânga


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită, luni după amiaza, într-un accident rutier produs la Cumpărătura.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orei 14:00, un șofer care conducea un autoturism Volkswagen Golf pe DN2, având direcția de mers dinspre Cumpărătura spre Suceava a inițiat o manevră de depășire a unei coloane de vehicule fără a observa că în fața sa un autoturism a semnalizat intenția începerii unui viraj la stânga.

În acel moment șoferul aflat în depășirea coloanei s-a speriat, a tras de volan spre stânga, a părăsit partea carosabilă și a pătruns pe acostament, după care s-a răsturnat.

Ca urmare a impactului, o femeie, în calitate de pasager dreapta față al autoturismului a suferit leziuni ușoare, fiind transportată la spital unde au fost diagnosticată cu: „T.C.C., contuzie regiune cervicală prin accident rutier”.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior, acesteia i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de