Bărbat din Ipotești, încătușat de polițiști după ce a făcut scandal într-un restaurant din Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au amendat în noaptea de marți spre miercuri doi bărbați care s-au agresat într-un restaurant din centrul municipiului Suceava, fiind nevoiți să încătușeze pe unul dintre ei care era agresiv cu forțele de ordine.

Un echipaj de poliție a fost direcționat marți seara în jurul orei 23:25 către un restaurant din zona centrală a municipiului Suceava după ce un agent de securitate a sesizat că un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice face scandal în restaurant și refuză să părăsească incinta localului.

Polițiștii au stabilit că persoana respectivă, Florin G. din Ipotești, era vizibil sub influența băuturilor alcoolice, iar la apariția organelor de poliție a început să facă scandal și adresa cuvinte  jignitoare angajaților localului.

După înlăturarea acestuia din incinta localului, bărbatul a continuat să adreseze cuvinte jignitoare în fața localului, s-a manifestat agresiv motiv pentru care acesta a fost încătușat și condus la sediul poliției.

Din discuțiile purtate cu membrii echipajului de intervenție a echipei de pază a reieșit faptul că au intervenit la fața locului întrucât angajații localului au apăsat butonul de panică, deoarece între bărbatul încătușat și un altul Andrei N. au avut loc mai multe discuții în contradictoriu.

Agenții de securitate l-au scos din local pe Andrei N., iar acesta a continuat să se manifeste agresiv. 

La fața locului s-a solicitat un echipaj de ambulanță, dar Andrei N. a refuzat acordarea de îngrijiri medicale sau transportul la unitatea spitalicească.

În acest caz s-a întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii compartimentului de proximitate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de de ”lovire sau alte violențe”, iar cei doi au fost sancționați contravențional.


Intră acum și în grupul de