Acasă Social Flutur: „Incepem demersurile ca SJU Suceava sa devină spital clinic” (VIDEO)

Flutur: „Incepem demersurile ca SJU Suceava sa devină spital clinic” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Autorităţile sucevene au obţinut acordul Facultăţii de Medicină a universităţii de profil din Iaşi în vederea începerii colaborării cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Anunţul a fost făcut luni de şeful deliberativului judeţean în cadrul şedinţei CJ Suceava, care a explicat că asta înseamnă că Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava ar urma să devină spital clinic de urgenţă. „Începem demersurile ca SJU Suceava să devină spital clinic. Mai avem câţiva paşi de făcut”, a spus Flutur.



El a arătat că după ce SJU Suceava va deveni spital clinic, profesorii şi studenţii din Iaşi vor face practică în spitalul sucevean.

Flutur a explicat ulterior într-o conferinţă de presă că va solicita avizul Ministerului Sănătăţii în vederea transformării SJU Suceava în spital clinic. „Mi-aş dori ca de la 1 ianuarie SJU Suceava să fie spital clinic”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El a precizat că în urma unui parteneriat cu Facultatea de Medicină din Iaşi şi prin Hotărâre a CJ Suceava, spitalul judeţean va deveni spital clinic de urgenţă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version