Acasă Social Echipaj SAS solicitat de polițiști la Mitocu Dragomirnei pentru încătușarea unui bărbat...

Echipaj SAS solicitat de polițiști la Mitocu Dragomirnei pentru încătușarea unui bărbat care și-a lovit mama. Agresorul fusese condamnat pentru omor


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au solicitat, sâmbătă după amiaza, sprijin din partea Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) pentru a încătușa un bărbat care era agresiv cu membrii familiei în Mitocu Dragomirnei.

 Astfel, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați telefonic de un bărbat din Mitocu Dragomirnei în vârstă de 51 de ani că fratele său în vârstă de 57 de ani a agresat-o fizic pe mama sa.



Cei doi frați locuiesc împreună cu mama lor în imobilul proprietatea acesteia, iar sâmbătă în jurul orei 14:00, bărbatul de 57 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice a avut un conflict spontan cu membrii familiei, fapt pentru care a lovit-o pe mama sa în vârstă de  79 de ani ani.

Fratele mai mic a intervenit în cadrul conflictului încercând să-l determine pe fratele său să înceteze.

Pentru că fratele era agresiv pe fondul cosumului excesiv de băuturi alcoolice, acesta a solicitat interveneția polițiștilor.

Polițiștii ajunși la fața locului au vorbit atât cu apelantul cât și cu mama acestuia, iar la un moment dat,  dintr-o anexă gospodărească a ieșit bărbatul reclamat care s-a manifestat agresiv verbal.

Ținând cont că bărbatul este cunoscut ca fiind o persoană agresivă, executând în trecut o pedeapsă privativă de liberate pentru infracțiunea de „omor calificat”, cei doi polițiști au asigurat zona și pe cele două persoane solicitând forțe suplimentare pentru o intervenție în forță în anexa în care s-a retras agresorul.

Astfel, s-a solicitat intervenția unei grupe a Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, iar cu sprijinul luptătorilor SAS bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, dispunându-se internarea sa la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Totodată a fost completat formularul de evaluare a riscului privind pe numita Roșcăneanu Maria, ocazie cu care aceasta s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu semnând în acest sens, deși situația de risc era evidentă.

 Cu ocazia audierii femeii aceasta a precizat modul de producerii a faptei, motiv pentru care a fost reevaluat riscul stabilindu-se că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Fratele agresorului a solicitat efectuarea de cercetări față de fratele său pentru „violență în familie” .


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version