Situatia locurilor de munca din judet nu este deloc roz la sfarsit de an


Intră acum și în grupul de

Dacă în săptămâna 25 noiembrie – 2 decembrie, statistica Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava arăta un total de 74 de locuri de muncă vacante la nivel de judeţ, în săptămâna 2 – 9 decembrie, situaţia se înrăutăţeşte, AJOFM ieşind la rampă cu doar 54 de locuri disponibile.

Cele mai cotate locuri de muncă sunt pentru calificările: consilier financiar-bancar (6 posturi în municipiul Suceava), economist bancă (1 post – Suceava), asistent medical generalist (3 posturi – Suceava), infirmieră (1 post – Suceava), consilier/expert/inspector/referent/economist în g (1 post – Vatra Dornei) şi tehnician silvic-exploatare (1 post – Vatra Dornei).

Cele mai puţine locuri de muncă se regăsesc la Câmpulung pentru: bucătar (1), strungar în lemn (1) şi tâmplar mecanic la rândeluit (1), urmat de oraşul Siret unde există 4 locuri vacante: (3) pentru confecţioner-asamblor articole din textile şi (1) pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.
În ordinea crescătoare a ofertei locurilor de muncă din judeţ urmează municipiul Vatra Dornei care oferă posturi pentru calificările: cameristă hotel (2), administrator (1), tâmplar univesal (1), fochist la cazane de abur de joasă presiune (1), şofer de autoturisme şi camionete (1), tractorist (1), îngrijitor clădiri (1), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (1).

În perioada 2 – 9 decembrie, atât municipiul Suceava, cât şi municipiul Rădăuţi oferă fiecare câte 18 locuri de muncă. Astfel la Suceava se fac angajări pentru: agent vânzări (1), lucrător comercial (1), tinichigiu carosier (1), strungar la maşini de strunjit roţi căi ferate (2), electromecanic auto (1), îngrijitor clădiri (1), iar la Rădăuţi se oferă 18 locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide.

În oraşul Gura Humorului şi în municipiul Fălticeni, ca şi săptămâna trecută, nu există niciun post vacant pentru perioada 2 – 9 decembrie.

Relaţii suplimentare despre situaţia locurilor de muncă se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau la numărul de telefon 0230/523279, int. 104.


Intră acum și în grupul de