Spitalul Judetean, adapost de noapte pentru oamenii strazii


Intră acum și în grupul de

Din cauza frigului, în ultimele zile, cea mai mare unitate sanitară suceveană, Spitalul Judeţean de Urgenţă, a primit şi primele de cereri de internare din partea persoanelor ce reprezintă cazuri sociale. În weekend, doi oameni ai străzii s-au prezentat la spital şi au solicitat adăpost pe timpul nopţii, medicii oferindu-le un salon aparţinând Unităţii de Primire a Urgenţelor.

Pe de altă parte, duminică, în decurs de două ore, patru persoane s-au prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce au căzut pe gheaţa formată pe străzi şi trotuare. Trei dintre pacienţi au suferit leziuni uşoare, luxaţii sau entorse, dar într-un caz a fost necesară internarea. Este vorba de o femeie de 30 ani, din Rădăuţi, care a fost diagnosticată cu o fractură de gambă stângă şi care a fost internată în secţia Ortopedie şi Traumatologie.

Medicii suceveni se aşteaptă ca numărul pacienţilor cu traumatisme provocate de căderile pe gheaţă să crească în zilele următoare, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.


Intră acum și în grupul de