Accidentul de la Vicovu de Sus cu trei răniți provocat de un polițist care nu s-a asigurat când mergea la muncă


Intră acum și în grupul de

Un accident cu trei răniți s-a produs miercuri seara la Vicovu de Sus.

Astfel, polițiștii Poliției Orașului Vicovu de Sus s-au sesizat direct cu privire la faptul că în proximitatea sediului Poliției Orașului Vicovu de Sus a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că miercuri seara în jurul orei 19.50 un bărbat de 40 ani din cadrul Poliței Orașului Vicovu de Sus, în timp ce se deplasa la locul de muncă cu autoturismul Audi, a efectuat virajul la stânga fără a se asigura corespunzător, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi A3, condus de un tânăr de 20 ani, care circula din sens opus.

 Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.00 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a șoferului precum și a doi pasageri din autoturismul acestuia care au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital fără să necesite internare.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” urmând a fi soluționat procedural de Serviciul Rutier al Poliției Județene Suceava.


Intră acum și în grupul de