Un tânăr a furat mai multe bijuterii de la o casă de amanet din Suceava sub amenințarea cuțitului după care s-a dus să le amaneteze la o altă firmă din oraș


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din Stulpicani a fost reținut și introdus în Arestul Poliției Județene Suceava după ce a intrat în incinta unui amanet de pe bulevardul George Enescu din Suceava și sub amenințarea cuțitului a furat mai multe bijuterii.

Ancheta polițiștilor a stabilit că luni un tânăr nemascat a pătruns în incinta amanetului de pe bld. George Enescu din Suceava unde a examinat mai multe bunuri expuse în vitrine solicitând și ajutorul angajatei.

Aceasta a părăsit cabina securizată, iar când a dorit să revină în cabina securizată, clientul a urmat-o și sub amenințarea cuțitului a furat 11 lănțișoare din aur după care a fugit de la fața locului.

Ulterior, după circa 20 de minute, un tânăr de 24 de ani din Stulpicani, s-a dus la o altă casă de amanet din Suceava care a încheiat un contract de amanet privind amanetarea unui număr de 9 lănțișoare și un pandantiv din aur de 14k și 18k, pentru care a primit suma de cca. 9000 lei.

Polițiștii au comparat fotografii ale bijuteriilor sustrase cu cele amanetate de tânăr constatându-se că au caracteristici asemănătoare motiv pentru care bijuteriile amanetate au fost ridicate de la casa de amanet în vederea continuării cercetărilor.

Mai mult, polițiștii au stabilit că cel care a furat bijuteriile are semnalmente asemănătore cu cel care le-a amanetat, iar tânărul suspect a fost identificat și reținut.

În urma audierii, s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a suspectului care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de