Bărbatul care a ajuns la UPU Suceava după ce a fost implicat în două accidente în aceeași zi a intrat cu bicicleta într-o autoutilitară, iar după ce a ieșit din spital a traversat strada prin loc nepermis fiind lovit de o mașină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Dumbrăveni a ajuns, duminică, de două ori la UPU Suceava după ce a fost implicat în două accidente, al doilea accident fiind mai grav.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, duminică, în jurul orelor 13:00, bărbatul din Dumbrăveni mergea cu bicicleta pe DN29 în Salcea, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară  Mercedes, ce circula în fața sa.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde în urma investigaţiilor medicale, acestuia i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism umăr stâng” și nu a rămas internat.

Șoferul autoutilitarei și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Ulterior, în jurul orelor 19:25, același bărbat care a traversat strada prin loc nepermis a fost accidentat pe Calea Unirii din Suceava de un șofer care conducea  un autoturism BMW dinspre str. Traian Vuia înspre str. Ana Ipătescu.

În urma accidentului rutier bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în stare gravă și a intrat direct în operație. 

Bărbatul este în ATI intubat și ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția stării lui de sănătate.


Intră acum și în grupul de