Trei pasageri răniți la Putna după ce mașina condusă de un tânăr băut s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, luni dimineața, la Putna, după ce un tânăr de 19 ani, băut, s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit primelor date ale anchetei polițiștilor, luni dimineața la ora 3:20 un tânăr de 19 ani din Vicovu de Sus a condus un autoturism Mercedes-Benz pe Drumul Comunal  Putna, dinspre Schitul Mănăstirii Putna către centrul comunei Putna.

La un moment dat, după o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală a trei pasageri din autoturism, fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Rădăuți.

Unul dintre pasageri a suferit TCC și contuzie abdominală, o tânără a suferit „TCC și traumatism al membrelor inferioare” și o alta „TCC și traumatism al membrelor superioare”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracșiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de