Muncitorii necalificati, la mare cautare in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Şi în ultima săptămâna a anului 2010, statistica Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, arată că cele mai multe locuri de muncă disponibile se adresează muncitorilor necalificaţi.

Astfel, la nivelul municipiului Rădăuţi sunt disponibile 18 posturi destinate muncitorilor necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, în timp ce în municipiul Câmpulung sunt disponibile două locuri de muncă – unul pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semsolide, iar unul pentru tinichigiu carosier.

Oferta locurilor de muncă rămâne constantă în oraşul Siret, unde sunt disponibile 4 posturi – 3 pentru confecţioner-asamblor articole din textile, iar unul pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

În municipiul Vatra Dornei se angajează un bucătar şi un ajutor de ospătar, pe când în municipiul Suceava oferta este mai variată, însumând 16 locuri de muncă disponibile – 5 posturi pentru asistent în relaţii publice şi comunicare (studii), 4 posturi pentru şofer autobuz şi câte un loc de muncă pentru calificarea: şef atelier industria extractivă şi prelucrătoare, şef brigadă exploatare minieră, inginer electromecanic, inginer mecanic, lăcătuş mecanic, sondor la foraj manual, respectiv confecţioner-asamblor articole din textile.

În perioada 27-31 decembrie, oraşul Gura Humorului şi municipiul Fălticeni nu oferă niciun loc de muncă disponibil.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentu Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, telefon 0230/523.279, int. 104.


Intră acum și în grupul de