Danemarca cauta medici specialisti


Intră acum și în grupul de

În calitate de membru EURES, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava oferă servicii de mediere a muncii în Uniunea Europeană şi Spaţiul Economic European. Astfel, pe site-ul intituţiei sucevene figurează un număr de şase posturi scoase la bătaie de Danemarca, care se adresează medicilor (specialist radiolog, specialist psihiatru, specialist mamografii, specialist patolog/consultant în patologie, specialist microbiolog, şef departament oftalmologie).

Medic specialist radiolog, în sud-ul Danemarcei, în localitatea Svendborg, la spitalul din Svendborg, care este parte a Spitalului Universitar din Odense

Departamentul de Radiologie din Svendborg are secţii în Svendborg, Nyborg, Rudkøbing şi pe ins. Ærø. Departamentul de Radiologie primeşte pacienţi cu examinări acute sau programate de la secţii, ambulatoriu, precum şi de la practicienii generalişti şi specialişti din zonă. Se efectuează anual 115.000 examinări: tomografii computerizate, scanări cu ultrasunete şi RMI.

Cerinţe – Se caută medic specialist radiolog cu experienţă mare în domeniu. Abilităţi de cooperare şi comunicare cu pacienţii şi rudele acestora. Se cere limba engleză vorbită foarte bine. Salariul de pornire în primele 6-12 luni (când se participă şi la cursuri de limbă daneză) este de 7000 euro brut lunar; se majorează în funcţie de calificare, experienţă şi funcţia curentă.

Alte beneficii – Cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă la găsirea unei locuinţe, ajutor la îndeplinirea formalităţilor pentru autorităţile daneze, ajutor la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă – mentorat social.

Durata contractului – Perioadă nelimitată – 37 de ore săptămânal.
Consilier – NEDELCU Gabriela, e-mail – [email protected], telefon – 021 3139141

Cei interesaţi trebuie să trimită o aplicaţie pe adresa de email [email protected]. Aplicaţia întocmită în limba engleză va cuprinde: CV-ul, scrisoarea de intenţie, actele de studii, certificatele de specialitate şi cartea de muncă, toate copii ale originalelor, traduse autorizat, scanate, cazier judiciar. Pentru alte informaţii, sunaţi la dl. Inger Andersen la numărul de telefon +45 6320 2540.

Medic specialist psihiatru, în sud-ul Danemarcei, în localitatea Middelfart, la Clinica de psihiatrie, Middelfart

Departamenul de psihiatrie din Middelfart cuprinde două secţii generale: una de gerontopsihiatrie şi una de psihiatrie criminalistică – 60 de paturi în total. De asemenea cuprinde şi o secţie de îngrijire/terapie de zi şi un departament ambulatoriu. În prezent, activează 12 consultanţi şi 14 rezidenţi. Mediul de lucru este informal, punându-se accent pe profesionalism şi pe strânsa cooperare cu alte discipline profesionale. Medicii din departament sunt înalt calificaţi în gerontopsihiatrie, psihoterapie şi psihiatrie.

Cerinţe – Se cauta medic specialist psihiatru, cu experienta in psihiatrie criminalistica.Abilitati de cooperare si comunicare. Munca in echipa. Se cere limba engleză vorbită foarte bine. Salariul de pornire în primele 6-12 luni (când se participă şi la cursuri de limba daneză) 7000 euro brut lunar; se majorează în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie.

Alte benficii – Cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă la găsirea unei locuinţe, ajutor la îndeplinirea formalităţilor pentru autorităţile daneze, ajutor la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă – mentorat social.

Durata contractului – Perioada nelimitata – 37 de ore săptămânal.

Consilier EURESNEDELCU Gabriela, e-mail – [email protected], telefon – 021 3139141

Cei interesaţi trebuie să trimită o aplicaţie pe adresa de email [email protected]. Aplicaţia întocmită în limba engleză va cuprinde: CV-ul, scrisoarea de intenţie, actele de studii, certificatele de specialitate şi cartea de muncă, toate copii ale originalelor, traduse autorizat în limba engleză, scanate, cazier judiciar. Pentru alte informatii, sunaţi la dl. Peter Fristed, nr.telef.+45 6348 4300.

Medic specialist mamografii, în sud-ul Danemarcei, în localitatea Odense, la Spitalul Universitar Odense

Postul include efectuarea de mamografii la femei cu vârsta cuprinsă între 50-69 ani. Veţi efectua suplimentar examinări radiologice cu ultrasunete, biopsii. Centrul de mamografie participă la instruirea viitorilor doctori specialişti în radiologie, studenti la medicină. Colaborarea interdisciplinară cu patologişti, oncologişti şi chirurgi este obligatorie.

Cerinţe – Se caută medic specialist radiolog cu experienţă în mamografii, care să fi lucrat în diagnosticarea bazată pe ultrasunete, biopsii, RMI la san. , abilităţi de cooperare şi comunicare, muncă în echipă. Se cere limba engleză vorbită foarte bine. Salariul de pornire în primele 6-12 luni (când se participă şi la cursuri de limba daneză) 7000 euro brut lunar; se majorează în funcţie de calificare, experientţă şi funcţie.

Alte beneficii – Cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă la găsirea unei locuinţe, ajutor la îndeplinirea formalităţilor pentru autorităţile daneze, ajutor la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă – mentorat social.

Durata contractului – Perioada nelimitată – 37 de ore săptămânal.

Consilier EURESNEDELCU Gabriela, e-mail – [email protected], telefon – 021 3139141

Cei interesaţi trebuie să trimită o aplicaţie pe adresa de email [email protected]. Aplicaţia întocmită în limba engleză va cuprinde: CV-ul, scrisoare de intenţie, actele de studii, certificatele de specialitate şi cartea de muncă, toate copii ale originalelor, traduse autorizat, scanate, cazier judiciar. Pentru alte informaţii sunaţi la dl. Walter Schwartz la numărul de telefon +45 6541 1598.

Medic specialist patolog/consultant în patologie, în sud-ul Danemarcei, în localitatea Esbjerg

SVS Esbjerg este unul din spitalele de urgenţă ale regiunii şi acoperă o arie cu o populaţie de aproximativ 210.000 locuitori, cu o performanţă anuală de 18.500 de teste histologice, 21.000 de teste citologice şi 20 de autopsii. Dotare ultramoderna – laboratoare specifice.

Se caută un specialist cu experienţă vastă în domeniul anatomiei patologice şi citologiei. Se cere limba engleză vorbită foarte bine. Salariul de pornire în primele 6-12 luni (când se participă şi la cursuri de limba daneză) 7000 euro brut lunar; se majorează în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie.

Alte beneficii – Cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă la găsirea unei locuinţe, ajutor la îndeplinirea formalităţilor pentru autorităţile daneze, ajutor la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă – mentorat social.

Durata contractului – Perioadă nelimitată – 37 de ore săptămânal.

Consilier EURESNEDELCU Gabriela, e-mail – [email protected], telefon – 021 3139141

Cei interesaţi trebuie să trimită o aplicaţie prin poştă pe adresa: Klinisk Diagnostisk Område, în atenţia Områdechef Niels Korsgaard, Sydvestjysk Sygehus, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg, Denmark. Aplicaţia întocmită în limba engleză va cuprinde: CV-ul, scrisoarea de intenţie, actele de studii, certificatele de specialitate şi cartea de muncă, toate copii ale originalelor, traduse autorizat în limba engleză, scanate, cazier judiciar. Pentru mai multe informaţii sunaţi la Majbrit Nielsen, la numărul de telefon +45 7918 2451.

Medic specialist microbiolog, în sud-ul Danemarcei, la Aabenraa, la Spitalul din Aabenraa

Spitalul din Aabenraa a fost extins şi va deveni unul dintre cele mai mari spitale de urgenţă din regiunea de sud a ţării. Departamentul de Microbioogie clinică serveşte o populaţie de 220.000 de locuitori. Este un loc de muncă cu un grad ridicat de independenţă, cu numeroase şi variate sarcini, condiţii excelente de muncă în strânsă cooperare cu tehnicienii înalt calificaţi din laboratoarele medicale
Oportunităţi de cercetare în domeniu, prioritizate de angajaţi sau de spital, structuri ierarhice plate.

Cerinţe – Se caută un medic specialist în microbiologie, interesat şi de alte domenii conexe microbiologiei. Se cere limba engleză vorbită foarte bine.
Salariul de pornire în primele 6-12 luni (când se participă şi la cursuri de limba daneză) 7000 euro brut lunar; se majorează în functţie de calificare, experienţă şi funcţie.

Alte beneficii – Oportuniţăţi de dezvoltare excelente pentru familia celui angajat, cursuri plătite în domeniu, cursuri gratuite de limba daneză, ajutor la găsirea locuinţei şi în îndeplinirea formalităţilor cu autorităţile daneze.

Durata contractului – Perioadă nelimitată – 37 de ore săptămânal.

Consilier EURESNEDELCU Gabriela, e-mail – [email protected], telefon – 021 3139141

Trimiteţi aplicaţia prin poştă pe adresa: Sygehus Sonderjylland, HR Department, Att:Dagmar Eggers, Egelund 10, 6200 Aabenraa, Denmark sau pe email-ul: [email protected]. Aplicaţia întocmită în limba engleză va cuprinde: CV-ul, scrisoarea de intenţie, actele de studii, certificatele de specialitate şi cartea de muncă, toate copii ale originalelor, traduse autorizat în limba engleză, scanate, cazier judiciar. Pentru mai multe informaţii contactaţi-l pe dl. Poul Kaeldgaard la numărul de telefon +45 7418 2747.

Şef departament oftalmologie, în sud-ul Danemarcei, în localitatea Aabenrra, la Spitalul Sygehus Sonderjylland

Departamentul de Oftalmologie se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul şi îngrijirea afecţiunilor oftalmologice, atât medicale, cât şi chirurgicale. În stransã colaborare cu managerii şi personalul acestui departament, veţi avea un rol cheie ca şef de departament. Ca şef al Departamentului de Oftalmologie, veţi avea în continuare oportunitatea de a participa la tratarea pacienţilor.

Cerinţe – Se caută un medic specialist în oftalmologie. Studii/training-uri relevante în domeniul managementului terminate sau în curs. Experienţa în management constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Abilitate de lucru în echipã, stil deschis de management, abilitate de soluţionare a problemelor, capacităţi de lider, atât în interiorul cât şi în exteriorul departamentului.
Se cere limba engleză vorbită foarte bine. Salariul de pornire în primele 6-12 luni (când se participă şi la cursuri de limba daneză) 7000 euro brut lunar; se majorează în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie.

Alte beneficii – Oportunităţi de dezvoltare excelente pt familia angajatului, cursuri plătite în domeniu, cursuri gratuite de limba daneză, ajutor la găsirea locuinţei şi în îndeplinirea formalităţilor cu autorităţile daneze.

Durata contractului – Perioadă nelimitată – 37 de ore săptămânal.

Consilier EUREs – NEDELCU Gabriela, e-mail – [email protected], telefon – 021 3139141

Trimiteţi aplicaţia prin email (menţionaţi în subiectul email-ului Head of Department of Ophthalmology) la adresa: [email protected]. Aplicaţia întocmită în limba engleză cuprinde: CV-ul, scrisoarea de intenţie, actele de studii, certificatele de specialitate şi cartea de muncă, toate copii ale originalelor, traduse autorizat în limba engleză, scanate, cazier judiciar. Pentru alte informaţii contactaţi-l pe dl.Henrik Villadsen la numărul de telfeon +45 8883 4211 sau prin email: [email protected]


Intră acum și în grupul de