Un bărbat a ajuns în Arestul IPJ Suceava după ce a condus, băut și fără permis, un autoturism cu plăcuțele de înmatriculare ale altei mașini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Poiana Stampei a ajuns în Arestul Poliției Județene Suceava și este cercetat pentru mai multe fapte penale.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orei 14:15, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 15 Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe DC 85E Dornișoara, din comuna Poiana Stampei, acționând în baza planului de acțiune pe linie de consum de alcool și substanțe psihoactive, a oprit pentru control autoturismul marca Peugeot .

Procedând la verificarea conducătorului autovehiculului, agenții de poliție au constatat că acesta este un localnic din satul Dornișoara și care nu  posedă  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturismul condus de acesta aparțin altui autovehicul.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În acest caz a fost deschis dosar penal, iar bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.


Intră acum și în grupul de