O adolescenta de 16 ani a recidivat, disparand din nou de acasa


Intră acum și în grupul de

De mai bine de trei săptămâni, o adolescentă aflată în grija surorii sale a plecat de acasă şi nu a mai revenit, aceasta nefiind prima dată când poliţiştii o caută, dispunând măsuri de urmărire a tinerei. Potrivit IPJ Suceava, numele fetei este JITARIUC LENUŢA, are 16 ani şi este domiciliată în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Semnalmente: înălţime circa 165 cm, constituţie atletică, ten deschis, cu pistrui pe nas, faţă ovală, ochi albaştri, păr şaten, cu breton purtat pe partea stângă. Ca semn particular are o cicatrice sub barbă, în parte stângă.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu hanorac de culoare albă, pantalon tip camuflaj, un batic multicolor, şi purta un rucsac de culoare portocalie.

Dispariţia minorei s-a reclamat pe data de 13 decembrie 2010, deşi la data de 27 noiembrie 2010 aceasta a urcat în trenul Iaşi – Timişoara fără acordul surorii, care îi este tutore. Aceasta a aşteptat revenirea fugarei însă acest lucru nu s-a întâmplat.

De fapt adolescenta nu este la prima dispariţie.

În data de 9 octombrie 2010, aceasta a plecat din Câmpulung Moldovenesc la unchiul său din comuna suceveană Stamate, sora acesteia ţinând legătura telefonic cu ea. A doua zi minora a plecat de la domiciliul unchiului cu un Maxi Taxi până în municipiul Suceava. De acolo a luat o ocazie până în comuna Stroieşti unde autovehiculul cu care se deplasa a făcut pană şi de aici s-a întors în municipiul Suceava, în jurul orelor 20.00, după care nu a mai răspuns la telefon, revenind după câteva zile.

Cei care deţin date cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să apeleze 112 sau 0230/203165.


Intră acum și în grupul de