Un sucevean care și-a mușcat soția de mână și piept are interdicție să se mai apropie de ea


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care și-a mușcat soția de mâna dreaptă și de piept a primit interdicție de a se mai apropia de ea și i s-a impus să păstreze o distanță de minim 100 de metri.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată marți dimineața că o tânără femeie a fost agresată de către soțul ei.

Patrula de siguranță publică a constatat că femeia în vârstă de 21 ani, locuiește împreună cu soțul ei, Vasile M. și cei trei copii minori ai lor, iar la nivelul Poliției Municipale Suceava este cunoscut faptul că între cei doi există o stare conflictuală generată de consumul de alcool în exces al soțului.

Marți dimineața, bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice i-a adresat injurii și a amenințat-o cu acte de violență pe soția sa.

De asemenea, a mușcat-o pe aceasta de două ori, cu scopul de a-i provoca suferințe fizice, în zona brațului drept și a parții superioare a pieptului.

Femeia a formulat plângere și a solicitat efectuarea de cercetări împotriva soțului ei sub aspectul savârșirii infracțiunilor de „violența în familie” și “amenințare” și de asesemea a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu, declarând că vrea să plece la locuința părinților săi situată în Udești.

Față de bărbat s-a emis ordin de protecție provizoriu prin care se dispune să păstreze o distanță de minim 100 de metri de soția sa precum și de locuința parinților acesteia și s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”.


Intră acum și în grupul de