Campania „Daruieste un Craciun” a bucurat sute de suceveni nevoiasi, de Sarbatori


Intră acum și în grupul de

Fundaţia „Comunia” împreună cu Shopping City Suceava au organizat în perioada 22 noiembrie-22 decembrie 2010, Campania „Dăruieşte un Crăciun” cu scopul de a ajuta oamenii cu nevoi speciale şi de a le aduce puţină bucurie în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Toţi cei care au ales să se alăture campaniei fie au pregătit un cadou şi l-au adus la unul dintre standurile fundaţiei, fie au donat bani online pe www.comunia.ro sau în contul deschis la Banca Transilvania.

Standurile Fundaţiei Comunia au fost amplasate în mai multe locaţii: Shopping City Suceava, Colegiul Naţional “Petru Rareş”, Colegiul Tehnic „Al. Ioan Cuza”, Şcoala Creştină Filadelfia, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. În urma acestei acţiuni au fost strânse aproximativ 400 de pachete, rechizite şi alimente, precum şi 46 de pachete mari cu haine, iar din cei 5700 lei colectaţi au fost cumpărate alimente, rechizite şi produse igienico-sanitare.

Cu ajutorul voluntarilor s-au pregătit aproximativ 700 de pachete cadou şi pachete alimente care au fost distribuite în mai multe locaţii din judeţul Suceava: Centrul Maternal Gura Humorului, Centrul de plasament Gura Humorului, Centrele pentru Servicii Alternative de Tip Familial Fălticeni şi Gura Humorului, Centrul pentru Servicii de Intervenţii în Regim de Urgenţă, Fundaţia Vestea Bună, familii cu situaţie materială precară din Suceava, Fălticeni, Ipoteşti şi sat Gura Solcii.

Proiectul „Dăruieşte un Crăciun” a demarat în urmă cu doi ani la Oradea, când peste 2500 de oameni au primit cadoul pregătit cu atâta generozitate de oameni cu suflet mare, oameni care au fost dispuşi să sacrifice timp şi bani pentru ca cei aflaţi în nevoie să poată avea bucuria unui Crăciun.

Organizatorii mulţumesc tuturor celor care s-au alăturat campaniei pentru sufletul bun şi generozitate.


Intră acum și în grupul de