Atacat de vecin cu o tapina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost adus la Spitalul Judeţean în stare gravă, după ce a fost lovit cu o ţapină de vecinul său. Potrivit IPJ Suceava, M. Ionela, din comuna Stulpicani a sesizat prin SNUAU 112 faptul că M. Ioan, de 58 ani, din aceeaşi localitate a fost lovit cu o ţapină de vecinul său M. Constantin, de 48 ani. Între cei doi există o stare conflictuală de circa şapte ani, ca urmare a stabilirii unei limite de hotar între proprietăţile acestora.

Astfel, în timp ce M. Ioan se afla în spatele grajdului său unde încărca gunoi într-o sanie, a avut o altercaţie cu vecinul său M. Constantin privind terenul aflat în litigiu. Acesta din urmă l-a lovit cu un corp contondent în zona capului şi a spatelui cauzându-i leziuni.

M. Ioan a fost transportat la Spitalul oraşului Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava cu diagnosticul: „fractură cominutivă dreapta, politraumatism nivel I, contuzie hemoragică cerebroasă dreapta, fractură omoplat drept fără deplasare, fracturi costale C3, C4 drepte”.

Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală gravă cu suspectul în stare de libertate, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale şi evoluţia stării de sănătate a victimei, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei.


Intră acum și în grupul de