Detaliile accidentului cu cinci răniți de la Șcheia: Șoferul unui BMW nu a oprit la „Stop” și a lovit un Land Rover care circula pe drumul cu prioritate


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost transportate, sâmbătă seara, la Spitalul Județean Suceava după ce au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Șcheia.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor, un bărbat de 43 de ani din municipiul Suceava a condus un autovehicul BMW pe str. Cetății din localitatea Șcheia, iar la intersecția cu str. Bârnova, nu a respectat obligația de a opri la întâlnirea indicatorului ”Stop” și a intrat în coliziune cu un autovehicul Land Rover, care circula pe drumul prioritar, respectiv pe str. Bârnova condus de un tânăr de 22 de ani din Șerbăuți.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului BMW cât și soția acestuia și cei doi copii minori care se aflau în autovehicul în calitate de pasageri, au suferit leziuni traumatice ușoare.

De asemenea, șoferul autoturismului Land Rover a fost preluat de un echipaj medical de ambulanță și transportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu contuzie coloană cervical- rănit ușor”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcoolscop, rezultatele fiind negative, ulterior le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”.     

    


Intră acum și în grupul de