Detaliile accidentului din Pasul Mestecăniș cu șase răniți: Într-o curbă periculoasă un șofer din Botoșani a a intrat pe contrasens lovind o mașină care venea regulamentar


Intră acum și în grupul de

Șase persoane din două autoturisme au fost rănite duminică după amiaza într-un accident rutier produs la coborârea Pasului Mestecăniș spre Iacobeni.

Potrivit datelor din ancheta poliției, duminică, în jurul orei 17:15, un bărbat de 38 de ani din comuna botoșăneană Coțușca, în timp ce conducea un autoturism VW Passat, pe D.N. 17, în Mestecăniș din direcţia Vatra Dornei către Câmpulung Moldovenesc, a efectuat o depășire neregulamentară în curbă deosebit de periculoasă la dreapta.

Carosabilul fiind umed acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism BMW, condus regulamentar.

În urma impactului, patru ocupanți ai BMW  și doi din VW Passat au fost transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei, suferind leziuni ușoare.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilometrul, rezultatele fiind negative.

În acest caz s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de