Bărbat încătușat în propria curte în Liteni-Moara după un parastas. Bărbatul și-a amenințat soția cu bătaia


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au fost nevoiți, duminică seara, să încătușeze un bărbat din Liteni-Moara în propria curte după ce acesta era agresiv verbal cu organele de ordine care veniseră la solicitarea soției ce fusese amenințată.

Polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați, duminică seara, prin 112 de o femeie de 58 ani din Liteni-Moara că soțul său de 63 ani a amenințat-o cu acte de violență la domiciliu. Cei doi au organizat, duminică, un partastas la care au participat mai multe rude.

Fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a provocat scandal la domiciliu, iar de față cu rudele a amenințat-o cu acte de violență, pe soția sa provocându-i o stare de temere.

Femeia a mai spus că soțul a mai amenințat-o și în jurul prânzului, dar de față nu era nicio altă persoană.

Bărbatul a avut un comportament recalcitrant în fața organelor de poliție, fiind agresiv verbal, motiv pentru care a fost încătușat în curtea sa, apoi transportat la UPU Suceava în vederea internării la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului rezultând că nu există risc iminent în cauză, motiv pentru care nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

 Femeia a depus plângere penală pentru infracțiunea de amenințare împotriva soțului ei și i s-a înmânat o cerere pentru a se adresa Judecătoriei Suceava în vederea obținerii unui ordin de protecție.


Intră acum și în grupul de