Un bărbat a ajuns în Arestul IPJ Suceava după ce a incendiat locuința comună a familiei din Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost reținut și introdus în Arestul Poliției Județene Suceava după ce în cursul serii de marți a incendiat locuința comună a familiei din Dumbrăveni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, imobilul se află în Dumbrăveni, iar acesta nu era locuit de nicio persoană.

Incendiu a fost localizat și stins de către echipajele de pompieri prezente la fața locului.

Din discuțiile purtate cu martorii și din probatoriul administrat a reieșit faptul că proprietariul imobilului, un bărbat de 38 ani a incendiat locuința și a plecat de la fața locului. De urgență s-a procedat la identificarea persoanei în cauză, iar acesta a fost depistat pe DN 29 Dumbrăveni într-o stație de transport în comun cu intenția de a pleca în Sadova unde locuiește efectiv.

               Bărbatul a fost audiat și s-a stabilitcă a dat foc intenționat unui corp de mobilier din locuință, cu un chibrit, pe motiv că nu este de acord să facă partaj cu fosta concubină care momentan locuiește pe raza comunei Ipotești.

În incendiu au ars articole de mobilier și tavanul încăperii unde s-a manifestat incendiu și s-au degradat pereții interiori, geamurile locuinței și mobilierul.

Lucrătorii din cadrul I.S.U Suceava au stabilit ca sursă probabilă de aprindere flacăra (chibrit) iar împrejurarea determinantă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Față de bărbatul de 38 de ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale, fiind emisă și ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul dosarului penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere.


Intră acum și în grupul de