Acasă Social Accident cu un rănit la Frătăuții Noi după ce o șoferiță nu...

Accident cu un rănit la Frătăuții Noi după ce o șoferiță nu a dat prioritate unui moped


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Frătăuții Noi care circula, duminică, pe un moped în localitate a fost rănit după ce a fost lovit de un autoturism condus de o localnică.

Potrivit anchetei polițiștilor, o femeie de 55 de ani din Frătăuții Noi conducea, duminică, un autoturism VW Passat, pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Frătăuții Noi.



Când a ajuns la intersecția cu DJ 178 C aceasta nu a acordat prioritate de trecere mopedului condus pe drumul prioritar, respectiv dinspre comuna Bilca spre centrul comunei Frătăuții Noi de un bărbat de 77 de ani din comuna Frătăuții Noi.

În urma impactului mopedistul a fost proiectat pe asfalt suferind leziuni, iar cele două vehicule implicate în evenimentul rutier au suferit avarii.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „traumatism șold stâng și traumatism cot stâng”, fiind transferat ulterior la Spitalul Județean Suceava.

Atât mopedistul cât și conducătoarea auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version