Șofer drogat, beat și fără permis a intrat cu mașina într-un gard și un copac pe Serpentine în Suceava și părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat drogat, beat și fără permis a intrat cu mașina într-un gard și un copac în zona Serpentine din Suceava și a blocat circulația pe un sens de mers.

Polițiștii au fost sesizați, sâmbătă seara, că pe strada Mircea Șeptilici, în zona restaurantului Eden Garden, s-a produs un eveniment rutier cu pagube materiale, iar un autoturism blochează o bandă de circulație, stânjenind circulația publica.

La fața locului a fost identificat un autoturism VW, de culoare negru, care prezenta avarii în partea din față. Autoturismul în cauză a intrat în coliziune cu două plase de gard ale unui imobil, precum și cu un arbore, iar șoferul nu se afla la fața locului.

Au fost constituite mai multe echipe de cercetare și în jurul orelor 20:45 a fost identificat un bărbat de 25 de ani din Suceava care a recunoscut că a condus autoturismul respectiv, fiind singur în autoturism.

Fiind testat cu aparatul etilometru, a rezultat valoare de 0.87 mg./l pur alcool în aerul expirat. De asemenea, după verificarea în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că acesta are permisul de conducere anulat și se afla și sub măsura controlului judiciar.

 În continuare, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava, Secția UPU, unde, în prezența medicului de gardă i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, acesta refuzând-o ulterior pe cea de-a doua. De asemenea, la sediul Poliției Municipiului Suceava, acesta a fost testat cu aparatul DRUG TEST Drugger 5000 și a rezultat pozitiv la consumul de METAMFETAMINĂ.

Bărbatul a refuzat să fie condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în corp de substanțe psihoactive.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de