Detaliile accidentului de la Molid: Șoferul a derapat și a fost proiectat peste pod în albia râului Moldova


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, duminică, în urma unui accident produs la Molid.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică în jurul orei 09:45,  un șofer în vârstă de 47 de ani din Suceava, conducea pe DN 17 un ansamblul de vehicule format dintr-un autoturism Ford care tracta o remorcă.

În localitatea Molid, din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, mașina a intrat în derapaj și a intrat în coliziune cu parapetul metalic din capătul podului de peste râul Moldova, ulterior autoturismul fiind proiectat peste pod în albia râului.

În urma impactului, soția șoferului, pasageră de pe locul dreapta spate, a suferit leziuni ușoare fiind transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Victima a fost diagnosticată în primă fază cu policontuzionat prin accident rutier, plagă contuză frontală, traumatism ușor coloană.

 Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior in urma consimtământului a fost recoltată  o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de