Acasă Social O mamă și fata ei, rănite într-un accident după ce femeia a...

O mamă și fata ei, rănite într-un accident după ce femeia a întors mașina încălcând marcajul continuu în Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

O femeie de 54 de ani din orașul Vicovu de Sus a fost rănită, vineri seara, într-un accident rutier produs pe raza comunei Vicovu de Jos, în același accident fiind rănită și fiica ei minoră.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri seara în jurul orei 21:20, un tânăr de 21 de ani din comuna Straja conducea un autoturism Seat Leon pe str. Ștefan cel Mare dinspre Vicovu de Jos spre Putna, iar în dreptul bisericii penticostale de pe str. Ștefan cel Mare, o femeie de 54 de ani din orașul Vicovu de Sus, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Golf staționat pe partea dreapta în afara carosabilului.



În momentul în care aceasta s-a pus în mișcare cu intenția de a întoarce autoturismul peste marcajul longitudinal continuu simplu nu i-a acordat prioritate la plecarea de pe loc șoferului de 21 de ani și a încălcat marcajul longitudinal continuu pentru a întoarce autoturismul, moment în care șoferul autoturismului Seat Leon nemaiavând timp suficient pentru a frâna a intrat în coliziune cu partea stangă față a autoturismului condus de către acesta cu partea stângă spate a autoturismului condus de femeie.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru scoaterea din mașină a femeii.

Femeia a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu „contuzie toraco-abdominală, traumatism coroană cervicală”, iar ulterior, la Spitalul Municipal Rădăuți s-a prezentat și fiica femeii, o minoră pentru acordarea de îngrijiri medicale întrucât acuza dureri la nivelul capului, fiind diagnosticată cu ”sindrom anxios”.

Ambii șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, dar li s-au prelevat probe biologice de sânge.

În acest caz se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă” .


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version