Autoturism radiat din circulație de doi ani, implicat într-un accident în Siret. Proprietarul a spus că făcea doar un test


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Siret este cercetat penal după ce a condus un autoturism radiat din circulație de peste doi ani cu care a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Potrivit datelor din anchetă, un bărbat din Siret a sesizat poliția că autoturismul său care se afla parcat, a fost acroșat de un alt autoturism, care este posibil să fie neînmatriculat.

În urma deplasării la fața locului a lucrătorilor de poliție, respectiv pe strada Tudor Vladimirescu din Siret, a fost identificat apelantul care le-a spus polițiștilor, că în timp ce ce se afla în fața locuinței, a văzut un bărbat de 65 ani din Siret la volanul unui autoturism Kia de culoare gri, cu număr neconform montat în partea din față.

La un moment dat acesta a efectuat manevra de marșarier, ocazie cu care a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Golf 5, ce se afla parcat, provocându-i avarii la bara de protecție față.

De asemenea, la fața locului a fost identificat și șoferul reclamat care a declarat că a condus autoturismul Kia, de culoare gri, proprietate personală și neînmatriculat pentru a-i face un test.

În urma interogării bazelor de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că autoturismul Kia  a fost radiat din circulație în data de 28.03.2021.

De asemenea, autoturismul Kia avea montată în partea din față o plăcuță de înmatriculare neconformă.

În acest caz a fost deschis un  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de