Detaliile accidentului cu cinci tineri răniți la Vicovu de Sus: Un șofer băut a lovit o mașină condusă de o tânără și apoi a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri au fost răniți, sâmbătă seara, la Vicovu de Sus într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă în jurul orei 22:45 un bărbat de 41 ani din orașul Vicovu de Sus conducea un autoturism VW Passat, din direcția Vicovu de Sus spre comuna Vicovu de Jos.

Acesta a intrat în depășirea unui autoturism, moment în care din sens opus circula un autoturism Audi, condus regulamentar de o tânără de 20 ani, intrând in coliziune frontal-laterală cu acesta.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 41 de ani a plecat de la locul accidentului până la sosirea echipajului de poliție, fiind identificat ulterior și având o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fata de șofer s-a dispus reținerii pentru 24 ore, urmând a fi introdus în Arestul IPJ Suceava.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerei din dreapta față a autoturismului marca Audi de 25 ani, care au fost transportate cu două echipaje SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți, cu leziuni ușoare.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat rănirea a trei tineri cu vârste de 20, 23 și 30 de ani, din care doi au fost transportați la Spitalul Rădăuți cu răni ușoare.

Al treilea, în vârstă de 23 de ani, a fost transportat în stare grava la Spitalul Județean Suceava, însă ulterior a fost stabilizat, aflându-se în stare bună, cu evoluție pozitivă.

Tânăra șoferiță a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind negativ, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”  „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”  cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.


Intră acum și în grupul de