Accidentul cu trei mașini de la Baia: Un șofer nu a păstrat o distanță suficientă și a lovit mașina din față care a fost proiectată într-un autoturism parcat


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite ușor, duminică seara, într-un accident produs pe raza localității Baia în care au fost implicate trei autovehicule.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică seara un bărbat din Baia conducea un autoturism Ford Focus  pe DJ 209 H dinspre centrul comunei Baia spre Sasca Mică.

Ajuns în intersecția cu str. Iazului, acesta nu a păstrat o distanță suficientă în mers în spatele unei autoutilitare Peugeot condusă de o femeie din Baia care a frânat pentru efectuarea unui viraj la stânga pe str. Iazului, intrând în coliziune față – spate cu aceasta.

În urma impactului, autoutilitara Peugeot a fost proiectată într-un autoturism Audi  care era parcat pe DJ 209H, în afara carosabilului.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Fălticeni fără a rămâne internați.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge la Spitalul mun. Fălticeni, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de