Un câmpulungean băut, urmărit și blocat în trafic de poliție, la nicio o oră de la reținerea permisului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost depistat la volanul mașinii la mai puțin de o oră de la sancționarea sa pentru că era băut la volan.

Potrivit datelor din anchetă, duminică seara în jurul orei 20.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control trafic pe strada Mihail Sadoveanu din localitate a observat un autoturism Hyundai, al cărui șofer fusese sancționat anterior, în decursul aceleași zile, la ora 19:11, ca urmare a conducerii unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La vederea echipajului de poliție, șoferul a încercat să scape de poliție motiv pentru care s-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, care a fost blocat ulterior  în trafic pe strada Gheorghe Barițiu.

După oprire, la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 69 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care se afla singur în autoturism și care fusese sancționat contravențional anterior pentru faptul că a condus autoturismul pe Calea Transilvaniei, având o concentrație alcoolică de 0.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, eliberându-se cu această ocazie o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

De această dată s-a procedat din nou la testarea conducătorului auto, ocazie cu care a rezultat o concentrație alcoolică de 0.13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de conducere fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de