Detaliile accidentului de la Ipotești: Din cauza vitezei, șoferul a ajuns pe spațiul verde, mașina fiind proiectată pe cupolă


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, marți dimineața, într-un accident rutier produs în zona localității Ipotești.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți dimineața în jurul orei 06:40 un șofer a condus autoturismul Volkswagen Golf pe DJ 208 A, din direcția Suceava către Ipoteşti, iar la intrare în localitatea Ipoteşti, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, intrând în coliziune cu spaţiul verde de pe acostament. În urma coliziunii a fost proiectat pe cupolă, pe suprafaţa carosabilă.

               Atât conducătorul auto cât şi pasagera de pe scaunul dreapta-faţă au suferit leziuni traumatice, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Conducătorul autoturismului marca Volkswagen Golf a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pasagera a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral ușor, contuzie umăr stâng”, iar conducătorul auto a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral ușor, tramatism cranio-facial minor de piramidă nazală ”

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de