Primaria pune la bataie noi terenuri pentru tineri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Municipalitatea suceveană va pune la bătaie în acest an peste o sută de noi loturi de teren pentru construirea de case.

Mai exact, este vorba de 142 de suprafeţe a câte 300 de mp fiecare ce vor fi destinate tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani care doresc să-şi construiască o casă.

În municipiul reşedinţă de judeţ, au mai fost acordate până acum 236 de loturi de teren, având o suprafaţă asemănătoare în zona Dealu Mănăstirii.

“Ne dorim să realizăm cel de-al doilea cartier pentru tineri cu vârsta de până la 35 de ani, acesta urmând a fi ridicat în zona Tătăraşi. Cererea este mare deja şi vreau să dau asigurări tuturor că voi fi corect în repartizarea lor cum am fost şi până acum”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă primarul Sucevei, Ion Lungu.

Pentru cele 142 de loturi au fost depuse deja peste 200 de cereri, dar dosarele de înscriere mai pot fi trimise pe adresa municipalităţii.

Solicitanţii trebuie să îndeplinească şi câteva condiţii, printre care se numără vârsta de până la 35 de ani şi dovada că deţin suma de 5000 de euro sau echivalentul acesteia în lei pentru demararea lucrărilor de construcţie a caselor în maxim un an de zile de la intrarea în posesia terenului.


Intră acum și în grupul de