Infratirea cu Laval aduce Sucevei primul proiect (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Este vorba despre un proiect cultural la care municipiul reşedinţă de judeţ va participa în calitate de invitat, alături de alte 8 oraşe din întreaga lume.

Conform informaţiilor oferite de edilul şef al oraşului, Ion Lungu, acţiunea are loc după ce Suceava s-a înfrăţit, pe parcursul anului trecut, cu regiunea franceză Laval, fiind vorba despre un concurs internaţional de fotografie.

“La concurs participă doar fotografi amatori care trăiesc în oraşele înfrăţite cu Lavale. Conform regulamentului competiţia este împărţită pe două categorii, orice vârstă şi până la 20 de ani, finala urmând a avea loc la finele lunii mai”, a adăugat primarul municipiului reşedinţă de judeţ în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Concursul are ca subiect anul acesta “Scene de stradă”, iar Suceava va trebui să trimită 30 de fotografii, câte 15 pe fiecare secţiune.

Acestea vor fi alese de un juriu format din fotografi profesionişti, iar toţi cei care doresc să se înscrie în competiţie trebuie să-şi depună fotografiile la sediul municipalităţii până în prima săptămână a lunii mai.


Intră acum și în grupul de