Un tânăr a rămas fără scuter în timp ce-și vizita prietena din Pârteștii de Jos. L-a găsit ulterior la circa jumătate de kilometru


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Șcheia a sesizat, în noaptea de luni spre marți, că i-a fost furat scuterul pe care îl parcare în fața curții locuinței prietenei din Pârteștii de Jos și că l-a găsit ulterior abandonat pe câmp.

Polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi direct, marți dimineața la ora 0:56 de un tânăr din Șcheia că în timp ce se afla în vizită la o persoană, autori necunoscuți i-au sustras un scuter și l-a găsit abandonat pe câmp.

Polițiștii au discutat cu reclamantul care a spus că în jurul orelor 20.30, a venit în vizită la prietena sa din Pârteștii de Jos, ocazie cu care și-a parcat scuterul în fața curții locuinței acesteia. Întrucât în jurul orelor 00.30 a intenționat să plece spre domiciliu, s-a deplasat în zona unde a lăsat inițial motociclu, ocazie cu care a constatat că persoane necunoscute l-au sustras din locul respectiv.

               Având în vedere cele constatate, împreună cu prietena sa și încă o persoană a efectuat căutări în proximitatea locuinței, acesta fiind găsit în zona stadionului din satul Pîrteștii de Jos, la o distanță de 500 m de locuința prietenei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de