Accidentul de ieșirea din Rădăuți spre Marginea provocat de șoferul unui Audi A6 a depășit pe linie continuă


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, vineri după amiaza, într-un accident rutier produs la ieșirea din Rădăuți spre Marginea.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri, în jurul orei 17.10, un tânăr de 26 de ani din Horodnic de Sus conducea un autotuturism AUDI A6 pe DN 17 A din direcția municipiului Rădăuți către comuna Marginea.

La un moment dat, apropiindu-se de intersecția cu DC 45 din partea dreaptă, șoferul autoturismului AUDI A 6 s-a angajat în depășirea unei autoutilitare Mercedes-Benz, condusă regulamentar în aceeași direcție de un bărbat de 37 ani, din orașul Vicovu de Sus.

Efectuând manevra de depășire pe un sector de drum prevăzut cu marcaj continuu și fără a se asigura corespunzător din față, șoferul de 26 de ani a acroșat cu partea dreaptă spate a  autoturismului pe care îl conducea, partea stânga spate a autoutilitarei Mercedes-Benz.

În urma impactului, autoturismul AUDI A6 a ricoșat pe sensul opus unde a acroșat cu partea stânga față, un autoturism Toyota, condus regulamentar dinspre  Marginea către Rădăuți de un bărbat de 55 de ani din Frătăuții – Noi.

În urma impactului, autoturismul Toyota a ajuns pe terenul agricol din partea stângă, autoturismul marca AUDI A6 a ajuns pe terenul agricol din partea dreaptă.

De asemenea, șoferul autoturismului Toyota și pasagerul mașinii pe care acesta o conducea, un bărbat de 43 de ani din comuna Frătăuții – Noi au suferit leziuni fizice, fiind transportați cu ambulanța la spitalul Rădăuți unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de