Acasă Social Accident într-un complex comercial din Fălticeni: O persoană fără adăpost a căzut...

Accident într-un complex comercial din Fălticeni: O persoană fără adăpost a căzut de pe calorifer, spărgând un geam cu capul


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Fălticeni a primit, miercuri seara, în jurul orei 19:30, o sesizare prin 112 de la un angajat într-un magazin din complexul comercial din centrul municipiului care a sesizat că un bărbat a spart un geam cu capul de la primul etaj al clădirii.

Conform informațiilor din anchetă, echipa operativă din cadrul B.I.C. a verificat sesizarea la fața locului și a stabilit că miercuri seara în jurul orei 19:00, un bărbat, om al străzii, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, a adormit pe un calorifer din complex.



În încercarea de a se ridica, din cauza stării de ebrietate, a pierdut echilibrul și a căzut de la același nivel, spărgând un geam cu capul suferind o plagă contuză occipitală, iar bărbatul a început să sângereze.

Un angajat al unui magazin a sunat la 112, iar echipa medicală a intervenit rapid transportându-l pe rănit la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale fiind diagnosticat cu  „plagă contuză occipitală, etilism cronic, cădere de la același nivel”.

În urma cercetărilor s-a stabilit că nu există elemente care să sugereze săvârșirea vreunei fapte de natură penală cu intenție. Proprietarul clădirii a fost contactat și a fost informat că are dreptul de a formula o plângere penală în termen de 3 luni, însă acesta a decis să nu urmeze această cale, preferând să înlocuiască geamul spart întrucât consideră că fapta nu a fost intenționată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version