Acasă Social Ucrainean cu autoturism furat din Italia, depistat în PTF Siret

Ucrainean cu autoturism furat din Italia, depistat în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, la ieșirea din țară, un autovehicul căutat de autoritățile din Italia. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Potrivit Poliției de Frontieră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean ucrainean în vârstă de 41 de ani.



Acesta conducea o autoutilitară marca Mercedes Sprinter. Pe platforma tractată cu autoutilitara se afla un autoturism marca Fiat 500L, și pe acesta fiind aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei. Polițistul de frontieră care a efectuat formalitățile de control a constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Italia, alertă introdusă în data de 09 octombrie 2023, cu mențiunea furt.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 35.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră suceveni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version