Acasă Social Un bărbat din Burla și-a scos soția și copiii din casă după...

Un bărbat din Burla și-a scos soția și copiii din casă după ce aceasta l-a acuzat că a vândut televizorul pentru băutură. Polițiștii au emis ordin de protecție și l-au evacuat pe bărbat din locuință


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au emis un ordin de protecție în cazul unui bărbat care și-a scos forțat soția din casă care l-a acuzat că a vândut televizorul pentru băutură.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați, duminică seara,  prin 112 de o femeie din  comuna Burla cu privire la faptul că soțul său a provocat scandal la domiciliu și a dat-o afară din locuință împreună cu cei doi minori ai săi.



Polițiștii au stabilit că duminică în jurul orelor 20.00 femeia s-a întors la domiciliu și în momentul în care a pătruns în locuință, a observat faptul că soțul său se află sub influența băuturilor alcoolice, iar în momentul în care a observat că lipsește televizorul acestora, l-a întrebat pe soțul său unde se află acel bun.

Ea a menționat că în ultima perioadă de timp, soțul său a început să vândă lucruri de prin locuință, pentru a-și achiziționa băuturi alcoolice.

 Deoarece soțul ei a vândut televizorul, el menționând că acest bun îi aparține, între cei doi soți a izbucnit un conflict, în care femeia a fost amenințată cu acte de violență și a fost scoasă forțat din locuință.

  Cu ocazia intervenției polițiștilor, în drumul public, respectiv pe strada Cimitirului din comuna Burla, a fost identificată apelanta, cât și cei doi minori ai celor doi soți, care erau îmbrăcați sumar.

În acest sens s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului privind violența domestică, constatându-se că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version