Scoala de Subofiteri Jandarmi din Falticeni va scoate la concurs 150 de locuri


Intră acum și în grupul de

Pentru admiterea din acest an, Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni i-au fost aprobate 150 de locuri (băieţi şi fete), informează purtătorul de cuvânt al unităţii de învăţământ, lt. Irina Airinei. Potrivit acesteia, concursul de admitere urmează să aibă loc în perioada 20 august – 2 septembrie 2011.

“Pentru a participa la concursul de admitere, doritorii trebuie sa ia legătura cu ofiţerul de resurse umane din cadrul inspectoratului de jandarmi din judeţul de reşedinţă care îl va ghida în completarea dosarului”, arată lt. Airinei, precizând că mai multe detalii pot fi obţinute accedând: http://www.jandarmeriafalticeni.ro/inscriere.php.

“Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni este cea mai nouă prezenţă din paleta de instituţii ce asigură pregătirea de specialitate a celor care doresc o carieră în Jandarmerie. După două concursuri de admitere organizate şi desfăşurate în şcoala noastră s-a observat o creştere substanţială a numărului participanţilor: de la cca 700 de candidaţi în 2009, la peste 1300 de candidaţi înscrişi anul trecut la concursul de admitere, dintre aceştia peste 10% fiind femei. Media de vârstă a candidaţilor a fost de 21 de ani, cei mai mulţi întocmind dosarele în judeţul Suceava, precum şi în Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Vaslui, Iaşi”, mai informează purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.


Intră acum și în grupul de